Wie zijn wij?

Op 4 maart 2019 heb ik mijn bedrijf “Wij-realiseren” laten inschrijven bij de KvK te Arnhem. Ik ben hiervoor 27 jaar eigenaar/directeur van een serre- en constructiebedrijf geweest. Mijn taken bestonden uit beleid voeren, leads werven en opvolgen, advies en totale realisatie van projecten. Vooral het werken met klanten en het verbinden van mensen en diensten vond en vind ik altijd al een geweldige uitdaging. Als het resultaat er mag zijn dan is iedereen tevreden.

Met mijn nieuwe bedrijf “Wij-realiseren” wil ik me nog specifieker gaan richten op het realiseren van kleine tot middelgrote projecten waarbij het woord “ontzorgen” zeker niet ontbreekt.  Met al mijn ervaring en met de ervaringen van de beste mensen om mij heen, zijn wij in staat om van uw wens een realisatie te maken.

Wat kunnen wij dan realiseren voor u?

  • Mooie elegante, kwalitatieve en duurzame kozijnen van aluminium
  • Prachtige gebruiksvriendelijke serre-aanbouwen met veel licht en uitstraling
  • Projecten voor kleine en middelgrote aannemers waaronder nieuw- en verbouw
  • Het renoveren van gevels met kozijnen, maar ook van serres
  • Speciale projecten van aluminium met glas
  • Het adviseren en begeleiden van aan- en verbouwen, serres en tuinkamers waarbij we ons neutraal opstellen en partijen voor u gaan benaderen. Hiervoor worden van te voren tarieven afgesproken.

Onze partners